Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Luft eliittisarjan neljäs Tallinnassa

LuFT osallistui Tallinnan kansainvälisen salibandyturnauksen E1-poikien eliittisarjaan. Etukäteispohdintaa aiheutti, onko sarja oikea, mutta koska joukkue ei ole potenut itseluottamuksen puutetta,

LuFT osallistui Tallinnan kansainvälisen salibandyturnauksen E1-poikien eliittisarjaan.

Etukäteispohdintaa aiheutti, onko sarja oikea, mutta koska joukkue ei ole potenut itseluottamuksen puutetta, matkaan lähdettiin.

Alkusarjan ensimmäisessä pelissä perjantaina voitto tuli Latvian Kursista jännittävien vaiheiden jälkeen luvuin 5—4.

Toisessa pelissä edessä oli kova testi, kun vastassa oli kauden Etelä-Suomen kolmonen Hyvinkään sporting club. Ensimmäisen erän LuFT hävisi 0—5, toinen päättyi tasan 2—2, joten lopputuloksena oli tappio yhdelle Suomen kärkijoukkueista numeroin 2—7.

Kolmannessa pelissä lauantaina vastaan asettui Fbc Turku. LuFT pelasi taktisesti hienon pelin josta tuli voitto luvuin 3—0, ja luumäkeläiset jatkoivat melko yllättäen pelejään sunnuntain mitaliotteluissa.

Pelaajat pääsivät

tutustumaan Suomen kärjen vauhtiin.

Välierässä vastaan asettui kova Hämeenlinnan steelers, joten pelaajat pääsivät tutustumaan Suomen kärjen vauhtiin. Pallottomien pelaajien liike ja kovat pitkät syötöt tekivät tehtävänsä ja LuFT päätyi ansaitusti pronssipeliin.

Pronssipeli Grankulla Ifk:ta vastaan lähti nihkeästi liikkeelle ja viiden minuutin jälkeen tappiolukema oli 0—2. LuFT heräsi peliin ja haki rajusti kavennusta ja tasoitti pelin. Loppupelin aikana LuFT ei onnistunut maalinteossa lukuisista paikoista huolimatta. Vastustaja sen sijaan onnistui, ja turnauksen neljäs sija heltisi numeroin 2—4.

— Kova pettymys tietenkin, mutta toisaalta pikkukylän porukalta hieno turnaus. Ja jälleen kerran LuFTin faneilta ylivoimainen esitys, valmentaja Juha Tervonen kommentoi.

Kauden päättäjäiset pidettiin lauantai-iltana Hotel City Tallinkin Sume ravintolassa. Kauden joukkuepelaajana palkittiin Anton Inna ja eniten kehittyneen pelaajan palkinnon pokkasi Niko Eineluoto.

LUUMÄEN LEHTI

toimitus@luumaenlehti.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Luumäen Lehden ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.