Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

LuPo haastoi sarjakakkosen — ensi kaudella pelit jatkuvat Kaakon Vitosessa

LuPon jalkapallomiehet taistelivat tosissaan sarjapisteistä viime lauantaina Liryn vieraana Lappeenrannassa. Kaakkois-Suomen Nelosen kamppailu päättyi kuitenkin kotijoukkueen eduksi maalein 4—2 (1—1).

LuPon jalkapallomiehet taistelivat tosissaan sarjapisteistä viime lauantaina Liryn vieraana Lappeenrannassa.

Kaakkois-Suomen Nelosen kamppailu päättyi kuitenkin kotijoukkueen eduksi maalein 4—2 (1—1).

Liry meni johtoon vajaan vartin pelin jälkeen, mutta Martin Rämä toi luumäkeläiset tasoihin 32. peliminuutilla.

Kotijoukkue onnistui iskemään johtomaalin heti toisen puoliajan alussa, mutta jälleen LuPo punnersi rinnalle, kun Anton Strandman onnistui 53. minuutin pelin jälkeen.

LuPo pelaa kauden viimeisen kotiottelun

ensi sunnuntaina. Vastaan tulee Korian Ponsi.

LuPo oli liikkeellä kapealla ryhmällä, kun kokoonpanoon riitti merkattavaksi vain yksi vaihtomies. Liryllä vaihtopelaajia oli seitsemän. LuPon bensa ei riittänyt loppuun asti ja Liry onnistuikin iskemään voittoon tarvitut maalit 73. ja 75. peliminuuteilla.

LuPo pelaa viimeisen kotiottelun tulevana sunnuntaina 8. syyskuuta kello 16, kun vieraaksi saapuu kouvolalainen Korian Ponsi (KPonsi). Luumäkeläisten kauden päätösottelu on lauantaina 14. syyskuuta Kulennoisissa Savonlinnan Punkaharjulla.

Jo nyt on kuitenkin varmaa, että LuPon visiitti Nelosessa jää toistaiseksi yhden kauden mittaiseksi ja joukkue putoaa takaisin Vitoseen.

MATIAS LÖVBERG

matias.lövberg@luumaenlehti.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Luumäen Lehden ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.