Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Urheiluautoilijat saivat uuden kartturin — puheenjohtaja vaihtuu vuoden alussa

Vuodesta 2003 lähtien Luumäen Urheiluautoilijoiden puheenjohtajan nuijaa käyttänyt Ari Sorsa vetäytyi tehtävästä ja yhdistyksen vuosikokouksessa uudeksi kartturiksi valittiin Manu Pekkanen.

Vuodesta 2003 lähtien Luumäen Urheiluautoilijoiden puheenjohtajan nuijaa käyttänyt Ari Sorsa vetäytyi tehtävästä ja yhdistyksen vuosikokouksessa uudeksi kartturiksi valittiin Manu Pekkanen. Sorsa jäi kuitenkin hallituksen jäseneksi. Muut hallituksen jäsenet ovat Reijo Hämäläinen, Sami Hämäläinen, Jaana Rantala, Ari Kuutvuori ja Aki Suni.

Uusiksi toiminnantarkastajiksi pitkään tehtävää hoitaneiden Erkki Ruopan ja Pentti Hämäläisen tilalle valittiin Tomi Kattelus ja Janina Sorsa.

Kokouksessa hyväksyttiin toimintasuunnitelma, jonka yhteydessä keskusteltiin mahdollisuudesta pitää välivuosi Keihäskankaan vuotuisissa jokamiehenluokan kilpailuissa.

— Kilpailu on kyllä anottu, mutta on mahdollista, että etukäteisjärjestäjien vähyyden takia pidetään hengähdystauko ensi vuonna, Sorsa kommentoi.

SOILE TANKKA

soile.tankka@luumaenlehti.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Luumäen Lehden ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.