Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Keihäänheiton oppia tarjotaan Taavetissa – Kaakonkulman keihäskoulu starttaa lauantaina

Taavetissa on mahdollisuus opetella keihäänheittoa kevään aikana. Kaakonkulman keihäskoulu alkaa Taavetti-hallissa ensi lauantaina 15. helmikuuta kello 12–14. Keihäskoulussa kouluttajina toimivat

Taavetissa on mahdollisuus opetella keihäänheittoa kevään aikana. Kaakonkulman keihäskoulu alkaa Taavetti-hallissa ensi lauantaina 15. helmikuuta kello 12–14.

Keihäskoulussa kouluttajina toimivat Mauri Auvinen, Tommi Viskari, Kai Kiviniemi ja Petri Matikainen.

Koulu koostuu kymmenestä harjoituskerrasta, joista viisi pidetään sisällä ja viisi ulkona. Halliharjoitukset jatkuvat aloituskerran jälkeen joka toinen lauantai eli 29. helmikuuta, 14. ja 28. maaliskuuta sekä 11. huhtikuuta. Kellonaika on aina sama.

Ulkoharjoitukset alkavat 25. huhtikuuta ja niitä jatketaan 9., 16. ja 21. toukokuuta sekä 6. kesäkuuta. Ulkoharjoitusten paikat ja kellonajat ilmoitetaan myöhemmin.

Keihäskoulun kausi on maksullinen, mutta lajia voi käydä kokeilemassa kerran tai pari ennen kausimaksuun sitoutumista. Mukaan ehtii ilmoittautua vielä tänään 13. helmikuuta. Lisätietoa löytyy nettiosoitteesta www.keihaskarnevaalit.com/sivut/keihaskoulu/alueelliset-keihaskoulut/kaakokulman-keihaskoulu/.

Alueelliset keihäskoulut ovat osa Keihäskarnevaalit -järjestön kampanjaa keihäänheiton harrastajamäärien kasvattamiseksi.

SOILE TANKKA

soile.tankka@luumaenlehti.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Luumäen Lehden ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.