Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

LuFT jäi vielä avausturnauksessa telineisiin – salibandymiesten kausi 5. divisioonassa alkoi kahdella tappiolla

LuFTin miesten salibandyjoukkue jätettiin viime sunnuntaina ilman sarjapisteitä Kaakkois-Suomen 5. divisioonan lohkon 24 avausturnauksessa Kouvolassa Kuusankosken urheilutalolla. Aamupäivän ottelun kouvolalainen

LuFTin miesten salibandyjoukkue jätettiin viime sunnuntaina ilman sarjapisteitä Kaakkois-Suomen 5. divisioonan lohkon 24 avausturnauksessa Kouvolassa Kuusankosken urheilutalolla.

Aamupäivän ottelun kouvolalainen JPS-75 Inkeroisista vei nimiinsä selvästi maalein 12–3.

Ensimmäinen erä oli tasaista maalitehtailua puolin ja toisin. Myös toinen erä eteni tasaväkisesti, mutta päätösvartilla JPS-75 hurjasteli kuusi maalia ja ratkaisi ottelun edukseen.

– Mikään ei enää onnistunut ja annettiin periksi, vastustaja liikutteli palloa ja takoi loppunumerot, LuFTin valmentaja-pelaaja Juha Tervonen viestittää kolmannen erän tapahtumista.

Luumäkeläisille erityisesti ensimmäiset vaihdot olivat vaikeita.

Ensimmäisessä erässä JPS-75 onnistui maalinteossa 42 sekunnin jälkeen, toisessa erässä jo 21 sekunnin jälkeen ja kolmannessakin reilun puolen minuutin päästä.

Myös iltapäivän peli Pyhtään Yritystä (PyY) vastaan alkoi luumäkeläisittäin mollivoittoisesti, kun PyY johti toisen erän alussa jo 3–0.

LuFT kuitenkin ryhdistäytyi ja sai pelinsä kasaan. Toisen erän lopulla Teemu Heikkilä tasoitti tilanteeksi 4–4 Jimi Tervosen syötöstä.

– Lähdettiin hakemaan johtoasemaa. Mutta vastustaja oli eri mieltä ja tehtaili tilanteeksi 4–6. Pyhtää teki vielä alivoimamaalin ja näin oltiin tappiolla 4–7, Juha Tervonen kertaa.

Ottelun lopussa LuFT sai pelata viitisen minuuttia ylivoimaa, jonka aikana joukkue haki kavennusta myös ilman maalivahtia kuudella kolmea vastaan.

Akseli Strandman osuikin ylivoimalla, kun ottelua oli vajaat kolme minuuttia jäljellä.

Kiri jäi kuitenkin kesken ja PyY voitti 7–5.

– Pelissä on tietenkin paljon parannettavaa, muutama peli ja harjoitus vasta takana tällä joukkueella. Syöttöjen laatu ja pallottomien pelaajien liike ehkä ne suurimmat puutteet tällä hetkellä, Tervonen arvioi.

LuFTin kausi jatkuu sunnuntaina 18. lokakuuta jälleen Kouvolassa, kun joukkue kohtaa Viialan liikuntahallilla kouvolalaiset KDSB:n ja Klubi III:n.

Tulokset 27.9.

JPS-75–LuFT 12–3 (5–3, 1–0, 6–0).

LuFT-PyY 5–7 (0–2, 4–2, 1–3).

Tehokkaimmat (yht. 2 ottelua): Jimi Tervonen 2+1, Teemu Heikkilä 2+0, Akseli Strandman 2+0 Lauri Puputti 1+1, Kristian Räsänen 0+2.

MATIAS LÖVBERG

matias.lovberg@luumaenlehti.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Luumäen Lehden ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.