Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kansalliset hiihtosuunnistuskilpailut suksitaan viikonloppuna Taavetissa

Luumäellä järjestetään kansalliset Luumäki-hiihtosuunnistuskilpailut tulevana viikonloppuna. Kilpailu toimii samalla Kaakon ja Uudenmaan AM-kilpailuna. Järjestäjänä toimii Luumäen Rasti. Lauantaina suunnistetaan keskimatkaa,

Luumäellä järjestetään kansalliset Luumäki-hiihtosuunnistuskilpailut tulevana viikonloppuna. Kilpailu toimii samalla Kaakon ja Uudenmaan AM-kilpailuna. Järjestäjänä toimii Luumäen Rasti.

Lauantaina suunnistetaan keskimatkaa, ja sunnuntaina pitkää matkaa ja lähdöt ovat molempina päivinä kello 11.

Kilpailukeskuksena toimii Taavetin ampumarata Puukyläntiellä.

Kilpailun johtajana toimii Anni Simola, ratamestariryhmän johtajana Vesa Tielinen ja valvojana Pekka Pulkkinen Joutsenon Kullervosta.

Lumitilanne näyttää yli vuoden jälkeen lupaavalta kilpailujen suhteen joka mahdollistaa niiden järjestämisen. Pakkasrajana kisoissa on -20 astetta.

Koronapandemia tuo omat kommervenkkinsä kilpailuihin. Kilpailukeskuksessa ei ole mitään sisätiloja, ja kaikki toiminnot tapahtuvat ulkona. Esimerkiksi pukeutuminen tulee hoitaa autoissa tai ulkoilmassa.

Suunnistusmaastot ovat pääosin hyväpohjaista kangasmaastoa ja talousmetsää sekä osaksi puita kasvavaa suota. Alueella on runsas polku- ja metsätieverkosto sekä luistelukelpoinen hiihtolatuverkosto.

OLLI-PEKKA HÄRMÄ

olli-pekka.harma@luumaenlehti.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Luumäen Lehden ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.