Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Maakunnan junioritason jalkapalloyhteistyölle yli 70 000 euron avustus – myös LuPo on mukana projektissa

Etelä-Karjalan juniorijalkapalloseurojen yhteistyölle on myönnetty hieman yli 70 000 euron kaksivuotinen Leader-rahoitus. Se kohdistuu hankkeeseen, jonka tavoitteena on vahvistaa jalkapallotoimintaa yhteistyön

Etelä-Karjalan juniorijalkapalloseurojen yhteistyölle on myönnetty hieman yli 70 000 euron kaksivuotinen Leader-rahoitus. Se kohdistuu hankkeeseen, jonka tavoitteena on vahvistaa jalkapallotoimintaa yhteistyön avulla kattavasti koko maakunnassa.

Junioriseurayhteistyöhön osallistuvat kaikki juniorityötä tekevät seurat Etelä-Karjalassa, muiden muassa LuPo.

Hankkeessa pyritään saamaan käyntiin jalkapallokerho- ja perhefutistoiminta jokaisessa maakuntataajamassa, parantaa ohjaajien ja valmentajien koulutustasoa sekä tukea heitä arjen valmennustyössä. Hankkeessa luodaan seurayhteistyölle toimintamalli, joka voi olla pohjana myös muidenkin alueiden vastaaville seurayhteistyökuvioille. Rahoituksen ansiosta myös junioritoiminnan laatua pystytään parantamaan seuroissa.

Seurojen yhteistyö alkoi virallisesti viime syksynä. Koordinaattoriseurana toimii PEPO Lappeenranta.

OLLI-PEKKA HÄRMÄ

olli-pekka.harma@luumaenlehti.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Luumäen Lehden ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.