Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Eksoten apuvälineinfo kiertää syksyllä kunnissa – kiertue saapuu lokakuussa Luumäelle

Tilaisuuksissa esitellään ikääntyneiden toimintakykyä ja kotona asumista tukevia apuvälineitä. Apuvälineinfo-nimiset tilaisuudet järjestetään Arjen olohuoneissa, jotka ovat yli 65-vuotiaille suunnattuja matalan kynnyksen kohtaamispaikkoja.

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri (Eksote) kiertää syys–lokakuussa kaikissa alueen kunnissa esittelemässä ikääntyneiden toimintakykyä ja kotona asumista tukevia apuvälineitä.

Eksoten tiedotteessa kerrotaan, että Apuvälineinfo-nimiset tilaisuudet järjestetään Arjen olohuoneissa, jotka ovat yli 65-vuotiaille suunnattuja matalan kynnyksen kohtaamispaikkoja.

Luumäki on kiertueen päätöspaikkakunta maanantaina 10. lokakuuta. Tilaisuus järjestetään Taavetin seuratalo Joukolassa kello 12–14.

Tilaisuuksissa on paikalla Eksoten apuvälineasiantuntija ja Ikäystävällinen Etelä-Karjala -hankkeen projektityöntekijä, fysioterapeutti Jaana Viskari. Joissain tilaisuuksissa paikalla on myös LAB-ammattikorkeakoulun fysioterapeuttiopiskelija.