Kesäjuttu | Katso täältä keittiömestari Ulla Liukkosen herkullinen resepti lähellä tuotetusta lihasta – herukkainen kastike kruunaa hitaasti kypsytetyn uunilihan

Luumäen Lehden lukijat saivat valita Kesäjuttu-äänestyksessa lähellä tuotetun raaka-aineen, josta lehti tarjoaa reseptin. Voiton äänestyksessä vei ylämaankarjan liha. Ohjeen pyysimme innokkaana lähiruuan puolestapuhujana tunnetulta eläkarjalaiselta keittiömestarilta Ulla Liukkoselta.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Luumäen Lehden sisällöt.

Tilaa 1 kk 1 €

Digitilauksen sisältö

  • Luumaenlehti.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi