Etelä-Karjalan maakunnalliset yrittäjäpalkinnot: | Luumäelle osui tuplapotti – Kuljetusliike Aho & Nuutinen on Etelä-Karjalan vuoden yritys, vuoden yksinyrittäjän palkinnon sai Ville Tanskasen tilitoimisto Talous Vista

Kuljetusliikkeen arkea varjostavat polttonesteen hinnanousu, huono tienpito ja hankaluudet saada ammattikuljettajia. Palkkalistoilla on silti 45 henkilöä ja viime vuoden liikevaihto oli 11,5 miljoonaa euroa. Ville Tanskanen on puolestaan tyytyväinen voidessaan työllistää itsensä, vaikka korona-aika söikin tulosta.

Maakunnallisia yrittäjäpalkintoja on totuttu juhlimaan näkyvästi, mutta Luumäen kunnantalolla pidettiin maanantaina koronan hengessä vain pienimuotoinen tilaisuus. Palkintojen arvoa tilaisuuden vaatimattomuus ei himmennä: Etelä-Karjalan yrittäjien jakama maakunnallinen yrittäjäpalkinto on korkealle arvostettu kunnianosoitus, ja nyt Luumäki sai tuplapotin. Maakunnallisen vuoden yrityksen 2021 palkinnon sai luumäkeläinen Kuljetusliike Aho & Nuutinen, ja vuoden yksinyrittäjänä palkittiin luumäkeläinen yrittäjä Ville Tanskanen ja hänen tilitoimistonsa Talous Vista.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Luumäen Lehden sisällöt.

Tilaa 1 kk 1 €

Digitilauksen sisältö

  • Luumaenlehti.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi