Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kesätöihin ulkoalueiden hoitoon, uimakouluun, siivoamaan tai päiväkotiin? Luumäen kunta palkkaa nuoria kesäksi töihin

Luumäen kunta on avannut nuorten kesätyöpaikkojen haun. Kunta kertoo tiedotteessa tarjoavansa työtä alle 25-vuotiaille nuorille, jotka ovat suorittaneet peruskoulun tai päättävät sen keväällä, ovat lukiolaisia tai kouluttautuvat ammattiin.

Työtä on tarjolla ulkoalueiden hoidossa, koulukeittiössä, uimaopetuksessa, siivouksessa, koululaisten kesäkerhossa sekä varhaiskasvatuksessa Taavetin ja Jurvalan päiväkotien lapsiryhmissä. Työpaikat ovat harjoittelijatasoisia.

Työ on kokopäiväistä ja työsuhteen pituus vaihtelee tarpeen mukaan. Palkattavien nuorten lukumäärä selviää vasta myöhemmin.

Kesätyöpaikkoja haetaan lomakkeella, joka löytyy kunnan verkkosivuilta kohdasta Työ ja yrittäminen, avoimet työpaikat. Hakemus toimitetaan kuntaan joko sähköpostilla tai postitse 31. maaliskuuta kello 15 mennessä.

Kesätyöntekijät valitaan huhtikuun loppuun mennessä. Kaikki sähköpostiosoitteensa ilmoittaneet hakijat saavat tiedon valinnoista.