Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Eksote: Etelä-Karjalassa 125 uutta koronatartuntaa ja uusi päiväkohtainen ennätys – Luumäellä tartuntojen määrä on pysynyt vähäisenä

Sairaalahoitoa tarvitsee 12 koronapotilasta.

Etelä-Karjalassa on varmistunut 125 uutta koronavirustartuntaa.

Uudet tartunnat on merkitty keskiviikon 12. tammikuuta kohdalle Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin (Eksote) koronataulukkoon.

Keskiviikon luku on myös korkein päivittäinen tartuntaluku maakunnassa. Edellinen ennätys oli 122 tartuntaa 10. tammikuuta. Etelä-Karjala on koronaviruksen leviämisaluetta.

Sairaalahoidossa on 12 koronapotilasta, kun heitä tiistaina oli 11.

Etelä-Karjalassa on pandemian aikana raportoitu yhteensä 4 478 koronavirustapausta, Eksote kertoo.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) tilastojen mukaan Etelä-Karjalassa kirjattiin uusia tartuntoja kaikissa kunnissa.

Lappeenrannassa uusia tapauksia oli 95 kappaletta ja Imatralla 42. Ruokolahdella tartuntojen määrä kasvoi kuudella, Taipalsaaren viidellä, Lemin neljällä ja Rautjärvellä kolmella. Luumäellä, Parikkalassa ja Savitaipaleella uusia tapauksia oli yksi kussakin kunnassa.

Luumäellä on nyt varmistettu yhteensä 48 koronatartuntaa. Lappeenrannassa tartuntoja on ollut 2 949, Imatralla 935, Lemillä 95, Parikkalassa 49, Rautjärvellä 36, Ruokolahdella 119, Savitaipaleella 50 ja Taipalsaarella 162.