Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mönkijä kaatui Lemillä – kaksi nuorta matkusti mönkijän päällä, kolme peräkärryssä

Poliisi kävi paikalla selvittämässä onnettomuuden syytä.

Viisi nuorta oli osallisina Lemillä sattuneessa mönkijäonnettomuudessa tiistai-iltana Lemillä. Hälytys tuli Kallioniementielle. Sen vieressä pellolla ajouralla oli kaatunut mönkijä, jonka vetämä kärry kuitenkin pysyi pystyssä.

Mönkijän päällä matkusti kaksi nuorta, ja kärryssä oli kolme.

Päivystävä palomestari Toni Jaako Etelä-Karjalan pelastuslaitokselta kertoi, että kaatuneen mönkijän päällä matkustaneet vietiin illalla ambulanssilla sairaalaan. Peräkärryssä istuneet eivät loukkaantuneet, mutta heidätkin vietiin taksilla sairaalaan tarkastettaviksi. Kukaan ei Jaakon mukaan loukkaantunut vakavasti.

Syrjäisen sijainnin takia pelastusyksiköillä, ensihoidolla ja poliisilla kesti aikansa päästä paikalle.

Poliisi kävi paikalla selvittämässä onnettomuuden syytä.

Hirvikolari Luumäellä

Tuntia aiemmin Somerharjun kohdalla Kuutostiellä sattui puolestaan hirvikolari. Henkilöauto törmäsi hirveen, joka jäi tienpenkalle.

Yksin liikkeellä ollut henkilöauton kuljettaja ei ilmeisesti loukkaantunut törmäyksessä vakavammin, sillä hän pystyi itse soittamaan apua. Ensihoito tarkisti kuljettajan kunnon.

Paikalle tullut poliisi otti vastuulleen hirven mahdollisen jäljityksen ja lopetuksen.

Uutiseen on lisätty kello 21.14 poliisin tieto peräkärrystä. Uutista on päivitetty kello 22.06. Uutinen päivitetty kauttaaltaan 3.11. kello 15.29. Otsikko muutettu vastaamaan paremmin sisältöä.