Luumäellä päivitetään kuntastrategiaa – kyselyssä voi kantaa kortensa kekoon kunnan kehittämisessä

Luumäellä on käynnistynyt kunnan strategian päivittäminen, jonka osana kuntalaisille ja vapaa-ajan asukkaille on avattu kysely.

Sähköisesti linkki kyselyyn löytyy tiistaihin 19. lokakuuta asti Luumäen kunnan verkkosivuilta ja Facebookista. Paperisen vastauslomakkeen voi noutaa Taavetin ja Kangasvarren kirjastoista sekä kunnantalolta.

Kyselyssä pääsee kertomaan mielipiteensä ja näkemyksensä muun muassa siitä, mikä Luumäessä on parasta, mihin toivotaan kiinnitettävän vielä lisää huomiota ja miltä Luumäen halutaan näyttävän tulevaisuudessa.

– Toivomme vastauksia niin vakituisilta asukkailta kuin vapaa-ajan asukkailta. Kyselyyn voi vastata myös vaikka asuisi muualla, mutta tuntee muuten mielenkiintoa Luumäen kehittämiseen ja vierailee täällä esimerkiksi omien vanhempiensa tai lapsiensa luona, kunnanjohtaja Risto Alaheikka viestittää.

Kunnanjohtajan mukaan kunnan henkilöstölle ja päättäjille vastauslinkki kyselyyn menee sähköpostitse ja yrittäjille Luumäen yrittäjäyhdistyksen kautta.

– Yrittäjä, joka ei ole yrittäjäyhdistyksen jäsen, voi ottaa minuun suoraan yhteyttä ja toimitan kyselylomakkeen, Alaheikka täsmentää.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka