Yritysralliin osallistuneet palauttivat 82 rallipassia – palkinnot arvottiin viime perjantaina

Luumäen yrittäjäyhdistyksen ja Luumäen osuuspankin yhdessä kunnan tuella järjestämä Yritysralli patisti ihmisiä asioimaan paikallisissa yrityksissä ja keräämään leimoja rallipassiin kampanja-aikana syyskuussa. Kolme leimaa asioinneistaan keränneet pääsivät osallistumaan arvontaan, johon palautettiin 82 leimakorttia.

– Enemmänkin olisi voinut tulla, yrittäjäyhdistyksen puheenjohtaja Veera Heikkilä ja kunnanjohtaja Risto Alaheikka pohtivat viime perjantaina järjestetyssä arvontatilaisuudessa.

Osuuspankin toimitusjohtaja Markku Niskanen kuitenkin sanoi uskovansa, että kampanja täytti tarkoituksensa ja muistutti ihmisten mieliin, että Luumäeltä löytyy paljon yrityksiä ja palveluja.

– Olihan se tosiaan hyvä muistuttaa, että paikallisia palveluja kannattaa käyttää, jotta ne säilyvät ja mieluummin jopa kehittyvät, Alaheikka lisäsi.

Arvonnassa pääpalkinnon, 200 euron lahjakortin vapaavalintaisesti johonkin kampanjaan osallistuneeseen yritykseen voitti Eija Nykänen. Sadan euron lahjakortit osuivat Tanja Nurmiaiselle ja Veijo Pien-Inkeroiselle. 50 euron lahjakortit voittivat Kati Honkio-Saareks, Tuula Kuningas, Eija Pien-Inkeroinen, Tuula Honkala, Anja Pisto, Seija Paananen, Pirkko Niemi, Emma Taina, Risto Alaheikka, Jukka Honkio ja Eila Rossi. Kunnan lahjoittamat tavarapalkinnot voittivat Helena Salovirta, Alisa Nurmiainen, Meeri Tuomiheimo, Asta Pien-Inkeroinen, Tanja Nurmiainen, Lasse Vallentin, Simo Salmi ja Tanja Nurmiainen. Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka