Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Eksote paransi puhelinpalvelua: Hyvinvointiasemille voi varata ajan aamusta iltakahdeksaan, ja varatun ajan saa peruttua tekstiviestillä

Eksoten terveys- ja hyvinvointiasemat siirtyivät keskiviikosta alkaen palvelemaan yhteisessä numerossa 05 352 7260. Samalla puhelinpalveluaikaa laajennettiin. Palveluaika on nyt maanantaista perjantaihin kello 7–20.

Terveys- ja hyvinvointiasemien aiemmat ajanvaraus- ja neuvontanumerot poistuivat käytöstä. Niihin soitetut puhelut ohjataan yhteiseen palvelunumeroon kolmen kuukauden ajan.

Uutena palveluna on mahdollisuus perua terveys- ja hyvinvointiasemille varattu aika tekstiviestillä. Palvelu toimii ympäri vuorokauden numerossa +358 45 739 59038. Tekstiviestiperuutukseen tulee ilmoittaa etunimi ja sukunimi tai lapsen nimi, jos peruu lapsen aikaa. Lisäksi tulee kertoa, minkä vastaanottoajan peruu ja miksi. Aika tulee peruuttaa vähintään 24 tuntia ennen ajanvarauksen alkua.

Ajan voi tekstiviestin lisäksi perua myös Eksoten asiointipalvelussa, jonne pääsee eksote.fi -verkkosivulta, tai soittamalla palvelunumeroon. Peruuttamatta jätetystä hoitoajasta peritään asiakasmaksulain ja asiakasmaksuhinnaston mukainen maksu.

Laajennetut puhelinpalveluajat koskevat myös neuvolan, suun terveydenhuollon ja opiskeluterveydenhuollon asiakkaita.