Eksote kannustaa nuoria rokotukseen – alle 30-vuotiaiden rokotuskattavuus on vielä alhainen

Eksote kannustaa koronarokotuksiin nyt eritoten nuoria aikuisia rokotuskattavuuden nostamiseksi.

Eksoten koronarokotuspisteisiin Imatralla ja Lappeenrannassa pääsee arkipäivisin ilman ajanvarausta ja tulevana keskiviikkona 15. syyskuuta myös kello 18 saakka, Eksote kertoo tiedotteella.

Sunnuntaina 19. syyskuuta on rokotuspiste auki kaikille 12 vuotta täyttäneille eteläkarjalaisille.

Rokotuksiin voivat tulla kaikki eteläkarjalaiset 12 vuotta täyttäneet ja sitä vanhemmat sekä 2-rokotuksen aikaistamiseen kaikki eteläkarjalaiset, joilla ensimmäisestä koronarokotuksesta on ehtinyt kulua vähintään kuusi viikkoa.

Keskiviikkona 15. syyskuuta Lappeenrannan Ison-Kristiinan rokotuspisteelle voi tulla 1- ja 2- rokotukseen kello 9–18 ilman ajanvarausta. Arkipäivisin rokotukseen Lappeenrannan Isoon-Kristiinaan voi tulla kello 9–14.30 ilman ajanvarausta. Sunnuntaina 19. syyskuuta rokotetaan Ison-Kristiinan rokotuspisteellä kello 8.30–16 ilman ajanvarausta.

Imatran Tori-Galleriassa rokotetaan arkipäivisin 1- ja 2- rokotukset kello 13–16 ilman ajanvarausta.

Palvelupäällikkö Satu Simolin toivoo Eksoten tiedotteen mukaan erityisesti, että nuoret aikuiset, alle 30-vuotiaat alueen asukkaat, tulisivat rokotukseen, koska heidän rokotuskattavuutensa on vielä alhainen.

Jos alaikäinen, 12 vuotta täyttänyt lapsi ei ole vielä saanut rokotetta, voi huoltaja tulla hänen kanssaan rokotuspaikalle.

Muokattu 14.9. klo 10.04: Korjattu rokotuspisteen aukioloaika Isossa-Kristiinassa sunnuntaina 19.9. Ko. päivänä rokotetaan ilman ajanvarausta kello 8.30–16.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka