Monitaitoinen tv-tähti Mikko Leppilampi ja Kalliolan viihdeorkesteri viihdyttävät Taavetin linnoituksen valleilla – konsertti hyödyttää Luumäen vanhuksia ja vammaisia

Mikko Leppilampi Toni Tervo

Soile Tankka

Taavetin linnoituksen valleilla kuullaan kesäinen viihdekonsertti sunnuntaina 8. elokuuta alkaen kello 16. Konsertin solistina ja juontajana on televisiokasvo Mikko Leppilampi, ja hänen rinnallaan soittaa Kalliolan suuri viihdeorkesteri Helsingistä.

Konsertin ohjelma on koostettu klassisesta viihdemusiikista ja iskemämusiikista. Mukana on valsseja, marsseja, tangoja, fokseja ja rytmimusiikkia.

Leppilampi on käynyt suomalaisille tutuksi muun muassa television viihdeohjelmien juontotehtävistä ja tv-sarjoista. Hän on julkaissut myös yhden musiikkialbumin ja useita singlejä.

Kalliolan suuri viihdeorkesteri on perustettu vuonna 2000 ja se toimii Kalliolan setlementtiopiston orkesterina. Kapellimestarina on Lasse Myllymaa. Pääosa soittajista on ammattimuusikoita tai puoliammattilaisia.

Konsertin järjestävät Luumäen Lions-klubit yhdessä kunnan kanssa. Tuotto ohjataan Luumäen vanhus- ja vammaistyön hyväksi.

Järjestäjä muistuttaa, että penkkipaikkoja on valleilla rajoitetusti, joten oma retkituoli voi olla tarpeen. Sateen sattuessa konsertti järjestetään Taavetti-hallissa.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka