Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Katso kuvallinen ohje: Savuahven kruunaa kesäillan – päätoimittajan isoisän savustusresepti herauttaa veden kalaruuan ystävien kielelle

Oheinen savustusohje on peräisin edesmenneeltä isoisältäni. Tarina kertoo, että hän otti siihen aikanaan mallia kesämökkinaapuriltaan Länsi-Uudellamaalla.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Luumäen Lehden sisällöt.

Tilaa 6 kk 2,90 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Luumaenlehti.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi