Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Rokotusajanvaraus avautui 55 vuotta täyttäneille – koronaepidemia on Etelä-Karjalassa yhä leviämisvaiheessa ja rajoitukset pysyvät ennallaan

Kaikki yli 55-vuotiaat voivat nyt varata aikoja koronarokotuksiin, tiedottaa Eksote. Lisäksi on avattu ajanvaraus kaikille yli 16-vuotiaille riskiryhmiin 1 ja 2 kuuluville.

Ohjeet löytyvät Eksoten koronarokotussivustolta. Ajan voi varata Eksoten asiointipalvelusta. Jos tämä ei onnistu, ajan voi varata puhelimessakin. Rokoteneuvonta ja ajanvaraus palvelee arkisin kello 9– 16 numerossa 05 3522 355.

Koronaepidemia on Etelä-Karjalassa edelleen leviämisvaiheessa, vaikka tartuntojen suhteen on otettu askel parempaan. Alueellinen tilannekuvaryhmä totesi tiistain kokouksessa asian.

Tiedotteessaan Eksote muistuttaa, että voimassa ovat edelleen Aluehallintoviraston päätökset, joita jatketaan 16. toukokuuta saakka yleisötilaisuuksissa ja kokouksissa on voimassa kuuden hengen kokoontumisrajoitus. Harrastamisesta linjatut ohjeet pidetään voimassa.

Kunnat voivat asteittain avata julkisia tiloja. Alueen asukkaita tiedotetaan avautumisista.

Nuorisotiloja, uimahalleja ja kuntosaleja suositellaan kuitenkin pidettävän suljettuina toukokuun loppuun saakka.

Kirjastot ovat auki rajoituksin.