Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kuntavaalit 2021 | Kuntavaalien ennakkoäänestys- ja mainospaikat säilyvät ennallaan – kesäkuun vaalien ennakkoäänestysaika venyy kahteen viikkoon

Kunnanhallitus päätti jo aiemmin Luumäen ennakkoäänestyspaikat ja vaalimainospaikat huhtikuun kuntavaaleja varten. Paikat säilyvät samoina, vaikka vaalit siirrettiin pidettäväksi 13. kesäkuuta. Korona-epidemian takia äänestysaikaa on kuitenkin pidennetty viikolla. Ennakkoäänestysaika on kaksi viikkoa ajalla ajalla 26.5. – 8.6.2021.

Ennakkoäänestyspaikat ovat Taavetissa kunnantalon Käräjäsali ja Jurvalassa monitoimitalo Toukolan kahvio. Ennakkoäänestyspaikat ovat avoinna Taavetissa maanantaista perjantaihin kello 10–18 sekä lauantaista sunnuntaihin kello 10–14. Monitoimitalo Toukolassa voi äänestää maanantaista perjantaihin kello 14–18 ja lauantaista sunnuntaihin kello 10–14.

Kuntavaalien ulkomainonta sallitaan aloitettavaksi viikkoa ennen ennakkoäänestyksen alkamista eli 19. toukokuuta. Mainonta keskitetään Taavetissa Linnalantien varteen torin alueelle ja Jurvalassa Jurvalankuja 2:n tontille.

Kunnanhallitus nimesi viime viikon kokouksessaan vaalilautakunnan jäseneksi Veikko Kylliäisen tilalle Katri Lammin ja vaalitoimikunnan varajäseneksi Erkki Kurpan tilalle Jukka Olssonin.