Veteraanimopot kurvaavat kylille

Pappa-Tunturit ja muut veteraanimopot huristavat Luumäellä viikonloppuna Happy Pappatunturi Drivers -yhdistyksen järjestämässä Pappa-Tuna Meetissä. Perjantaina luvassa on avajaiset Palvaanjärven lomassa,

Aki Vallentin hankki ensimmäisen Pappa-Tunturinsa 14-vuotiaana.

Sonja Matzon

Pappa-Tunturit ja muut veteraanimopot huristavat Luumäellä viikonloppuna Happy Pappatunturi Drivers -yhdistyksen järjestämässä Pappa-Tuna Meetissä.

Perjantaina luvassa on avajaiset Palvaanjärven lomassa, jossa esiintyy Aarne Tenkanen.

Lauantaina kokoontumisajoihin kerääntyneet mopoilijat kurvaavat kiertoajelulle: lähtö Palvaanjärven lomasta klo 10, Taavetin tori klo 10.45—11.15, Lusikkovuoren luola klo 12—12.30, Pulsan asema klo 13.15—13.45, Jurvala, tulvituspato klo 14.15, Palvaa noin klo 16. Illalla Palvaanjärven lomassa on esiintymässä Duo Pectus.

Aki Vallentin on luumäkeläisen Happy Pappatunturi Drivers -yhdistyksen puheenjohtaja eli resitentti. Innostus Pappa-Tuntureihin on lähtenyt 14-vuotiaana, jolloin hän osti ensimmäisen Pappa-Tunturinsa.

Luumäellä pappatunturitoiminnan parissa toimii vakiintunut porukka ja Happy Pappatunturi Driversin jäseniin kuuluu myös paljon jäseniä muilta paikkakunnilta. Yhdistys osallistuu erilaisiin tapahtumiin ja myös itse järjestää toimintaa.

Lue lisää Aki Vallentinin mietteitä 19. heinäkuuta julkaistusta Luumäen Lehdestä.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka