Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Seurakunta säästää hautausmaiden valaistuksesta ja onnittelukorteista

Luumäen seurakunta jatkaa säästöjen tiellä. Uudet säästökohteet koskevat hautausmaiden valaistusta ja syntymäpäiväsankareiden korttilähetyksiä. Hautausmailla on valaistus juhlapäivinä, niiden aattoina sekä

Luumäen seurakunta jatkaa säästöjen tiellä. Uudet säästökohteet koskevat hautausmaiden valaistusta ja syntymäpäiväsankareiden korttilähetyksiä.

Hautausmailla on valaistus juhlapäivinä, niiden aattoina sekä sunnuntaisin joulukuun ajan kello 16—20. Valaistulle hautausmaalle pääsee tänään sunnuntaina, jolloin vietetään ensimmäistä adventtia. Hautausmaat ovat valaistuna myös 5—6., 8., 15., 22.—26., 29. ja 31.12. Tammikuussa valot pidetään päällä 1.1. sekä 5.—6.1. Lisäksi Taavetin kappelin hautausmaan valot ovat päällä perjantaina 20.12. Kauneimpien joululaulujen illan ajan.

— Muutoin suosittelemme hautausmailla käyntejä valoisaan aikaan. Valot eivät ulotu kattamaan koko aluetta, ja kumpurat voivat olla vaarallisia valoisuusasteesta riippumatta, seurakunta toteaa tiedotteessaan.

Alle 90-vuotiaiden onnittelukortit

lähetetään yhdessä juhlakutsun kanssa.

Seurakunta muuttaa syntymäpäiväkorttikäytäntöään. 70-, 75-, 80- ja 85-vuotiaille lähetetään onnittelukortti ja kutsu yhteiseen syntymäpäiväjuhlaan samassa lähetyksessä. Kortti tulee ennen juhlaa riippumatta oman merkkipäivän ajankohdasta.

90-vuotiaasta eteenpäin seurakunta jatkaa entiseen tapaan, jolloin jokainen saa oman syntymäpäivänsä lähellä onnittelukortin. Kortissa seurakunta myös kertoo, mistä numerosta voi varata papin tai diakonin käymään juhlavierailulla. Seurakunnan työntekijöitä voi muutenkin pyytää olemaan läsnä niin seurakuntalaisten arjessa kuin juhlassakin, seurakunnasta lisätään.

SOILE TANKKA

soile.tankka@luumaenlehti.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Luumäen Lehden ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.