Taavetin torielämä vauhdittuu –  luvassa on iltatoreja, esiintyjiä ja takakonttikirppiksiä

Luumäen kunta ja Luumäen toriyhdistys laajentavat ja virkistävät Taavetin torin toimintaa. Luvassa on elävää musiikkia kesälauantaisin, iltatoreja perjantaisin ja takakonttikirppiksiä

Taavetin torielämä virkistyy esiintyjien, perjantain jatkoajan ja sunnuntaisten takakonttikirppisten avulla. (Arkistokuva: Soile Tankka)

Soile Tankka

Luumäen kunta ja Luumäen toriyhdistys laajentavat ja virkistävät Taavetin torin toimintaa. Luvassa on elävää musiikkia kesälauantaisin, iltatoreja perjantaisin ja takakonttikirppiksiä sunnuntaisin, kunta kertoo tiedotteessa.

Toripäivää voi jatkaa perjantaisin 26. kesäkuuta ja 7. elokuuta välillä kello 18 asti. Myyntipaikkojen hinnat löytyvät Luumäen kunnan verkkosivulta ja maksun voi hoitaa torikahvioihin ennen myynnin alkua. Yhteyshenkilönä myyntipaikkoja koskevissa asioissa on torikahvilayrittäjä Kirsti Asikainen.

Lauantaisin torilla on esiintyjiä ja ensimmäinen musiikkipitoinen toripäivä pidetään jo tulevana lauantaina 13. kesäkuuta, jolloin lavalla nähdään Duo Melodia. Kesän muut esiintyjät ovat 19. kesäkuuta Duo SePAS, 27. kesäkuuta Ranta & Kiiveri, 4. heinäkuuta Duo Melodia, 11. heinäkuuta Ella Tepponen Trio ja 18. heinäkuuta Ranta & Kiiveri. 25. heinäkuuta esiintymisvuorossa on Eläkeliiton Luumäen yhdistys ja esiintymiset huipentuvat elokuun ensimmäisenä päivänä yhteiseen torikaraokeen. Kaikki esitykset kestävät kello 13 asti.

Aiempina vuosina suositut sunnuntain takakonttikirppikset palaavat. Ostamaan ja myymään pääsee joka sunnuntai 28. kesäkuuta alkaen kello 9-13. Viimeinen myyntipäivä on 9. elokuuta. Torikahvioiden henkilökunta jakaa ilmaiset myyntipaikat saapumisjärjestyksessä.

SOILE TANKKA

soile.tankka@luumaenlehti.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Luumäen Lehden ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka