Taavettiin on kehitteillä keväinen kulttuuripolku – ikkunoihin voi asettaa esille niin taidetta kuin muitakin kulttuuriin liittyviä teoksia

Museot ovat poikkeusaikana pääosin suljettuina, mutta Luumäen kulttuuria janoaville on suunnitteilla toisenlaista tarjontaa. Luumäen kunta ja kunnan kulttuuritarjonnasta vastaava CreativeKaiku

Sisätiloissa sijaitseviin museoihin ei nyt pääse, mutta jos kulttuuripolku toteutuu, Taavetissa voi kevään tullen kiertää ulkona ihailemassa taideteoksia ja muuta kulttuuria. (Kuvituskuva)

Soile Tankka

Museot ovat poikkeusaikana pääosin suljettuina, mutta Luumäen kulttuuria janoaville on suunnitteilla toisenlaista tarjontaa. Luumäen kunta ja kunnan kulttuuritarjonnasta vastaava CreativeKaiku lähestyvät yrityksiä, yhteisöjä ja asukkaita kulttuuripolkuidealla. Tavoitteena on, että kevään tullen ihmiset voisivat suunnistaa kulttuuripolulle ikkunasta toiseen ihailemaan erilaisia taideteoksia, esineitä tai asioita.

CreativeKaikun tiedotteen mukaan kulttuuripolkuun osallistutaan luovuttamalla näyteikkuna taide- tai kulttuuriteokselle, jonka voi toteuttaa itse tai pyytää toista toteuttajaa kumppaniksi. Myös CreativeKaiku voi osallistua toteutukseen. Teos on vapaa, ja se voi olla esimerkiksi taideteos, kirjallisuutta, käsityö tai historiaan liittyvä esine.

Ikkunan toteuttajaksi voi ilmoittautua CreativeKaikulle 31. maaliskuuta mennessä. Tarkoituksena on toteuttaa kohteista kartta, jota seuraamalla katsoja löytää kohteet.

SOILE TANKKA

soile.tankka@luumaenlehti.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Luumäen Lehden ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka