Viikon verkkokysely: Yksinäisyys on lisääntynyt – tunnetko sinä olevasi yksin?

Koronaepidemia on lisännyt yksinäisyyden tunnetta. Yksinäisyydestä kärsivät niin koteihinsa eristetyt vanhukset kuin työikäisetkin. Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) tuoreesta raportista

Luumäen Lehti

Koronaepidemia on lisännyt yksinäisyyden tunnetta. Yksinäisyydestä kärsivät niin koteihinsa eristetyt vanhukset kuin työikäisetkin. Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) tuoreesta raportista selviää, että yksinäisyyttä kokee noin neljännes työikäisistä ihmisistä. Viime keväänä, epidemian alkumetreillä luku oli vieläkin suurempi, noin 32 prosenttia työikäisistä tunsi yksinäisyyttä.

Yksinäisyys voi koskettaa vahvasti myös lapsia ja nuoria.

Koetko sinä yksinäisyyden tunnetta? Vastaa viikon verkkokyselyyn ja jätä kommenttisi aiheesta.

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Luumäen Lehden ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä. Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka