Kunnan myöntämät maatalouden kehittämisrahat pysyvät ennallaan

Luumäen kunnan maatalouden kehittämisrahakohteet vuodelle 2021 on valittu. Kunta tukee tänäkin vuonna hukkakauran kemiallista torjuntaa, sukupolvenvaihdossuunnitelmien laatimista ja tilan maksuvalmiussuunnitelmien

Arkistokuva Olli-Pekka Härmä

Luumäen Lehti

Luumäen kunnan maatalouden kehittämisrahakohteet vuodelle 2021 on valittu. Kunta tukee tänäkin vuonna hukkakauran kemiallista torjuntaa, sukupolvenvaihdossuunnitelmien laatimista ja tilan maksuvalmiussuunnitelmien laatimista. Tukisumma on yhteensä 10 000 euroa.

Viime vuonna kehittämisraha käytettiin kokonaisuudessaan hukkakauran kemialliseen torjuntaan myönnettyihin avustuksiin, koska muihin kehittämiskohteisiin osoitettuja hakemuksia ei tullut. Kehittämisrahaa haetaan erillisellä lomakkeella. Avustuksista päätti kunnanhallitus.

LUUMÄEN LEHTI

toimitus@luumaenlehti.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Luumäen Lehden ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka