0

Kunnan johtopaikoilla sijaisjärjestelyjä

Luumäen hallintojohtaja ja vt. kunnanjohtaja Kaisa Kausto-Uski on sairauslomalla 15. helmikuuta–15. maaliskuuta.
Tuolla ajalla kunnanjohtajan tehtävät, jotka eivät vaadi julkisen vallan käyttämistä, jaetaan sivistystoimenjohtaja Kai Könösen ja teknisen johtaja Erik Forsténin kesken erikseen määriteltävällä tavalla. Sijaisena virka-asemaa edellyttävissä tehtävissä, jotka vaativat julkisen vallan käyttämistä toimii Könönen.
Hallintojohtajan sairausloman sijaisena toimii virasta vuonna 2019 eläkkeelle jäänyt Helena Metsämuuronen. 19. maaliskuuta alkaen siihen asti, kun uusi kunnanjohtaja aloittaa virantoimituksen, kuitenkin enintään 15. syyskuuta saakka, virkaa tekevänä kunnanjohtajana toimii Kausto-Uski.

 

 

LUUMÄEN LEHTI
toimitus@luumaenlehti.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Luumäen Lehden ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Pitäisikö kuntavaaleja siirtää?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä