0

Viikon verkkokysely: Onko kotiseutuhistoria mielestäsi kiinnostavaa vai etkö piittaa menneiden kaivelusta?

Sukututkimusharrastus on yleistynyt ja erilaiset paikallishistoriaan liittyvät kirjat ja artikkelit tuntuvat saavuttavan hyvin lukijakuntaa. Luumäellä on julkaistu viime aikoina muun muassa Kuninkaan ja Hermusen sukujen sukukirjat, ja viime vuoden loppupuolella painosta putkahti Annikki Hyytiäisen toimittama laaja Luumäen koululaitoksen historia Luumäen opinahjojen historiaa pitäjänkoulusta peruskouluun.

Oletko sinä kiinnostunut oman kotiseutusi historiasta, vai etkö piittaa menneistä? Vastaa viikon verkkokyselyyn ja jätä kommenttisi aiheesta. Kerro, minkälaiset historia-aiheet sinua viehättävät – tai perustele, miksi et vanhoja muistele.

LUUMÄEN LEHTI
toimitus@luumaenlehti.fi

Kiinnostaako sinua paikallishistoria?

 • Kyllä. (84%, 66 ääntä)
 • Ei. (16%, 13 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 79

Loading ... Loading ...

3 kommenttia aiheesta “Viikon verkkokysely: Onko kotiseutuhistoria mielestäsi kiinnostavaa vai etkö piittaa menneiden kaivelusta?

 • 11.2.2021 at 09:13
  Permalink

  Mitä Luumäellä todella tapahtui vuonna 1918 ? Sen tutkiminen ei vieläkään kaikkia miellytä ja on hyvin vaikeaa, koska sodissa virallinen historia on aina voittajien kirjoittamaa.

  Reply
 • 16.2.2021 at 21:28
  Permalink

  On erittäin kiinnostavaa. Ja vanha totuushan on että ilman historian tuntemusta ei voi ymmärtää nykyhetkeäkään.

  Reply
 • 17.2.2021 at 09:05
  Permalink

  Olen käynyt Kotkaniemessä jo monta kertaa kuuntelemassa tarinoita Svinhufvudeista. Kiinnostavia aikoja elävästi esitettynä.

  Reply

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Pitäisikö kuntavaaleja siirtää?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä