Viikon verkkokysely: Onko kotiseutuhistoria mielestäsi kiinnostavaa vai etkö piittaa menneiden kaivelusta?

Sukututkimusharrastus on yleistynyt ja erilaiset paikallishistoriaan liittyvät kirjat ja artikkelit tuntuvat saavuttavan hyvin lukijakuntaa. Luumäellä on julkaistu viime aikoina muun

Luumäen Lehti

Sukututkimusharrastus on yleistynyt ja erilaiset paikallishistoriaan liittyvät kirjat ja artikkelit tuntuvat saavuttavan hyvin lukijakuntaa. Luumäellä on julkaistu viime aikoina muun muassa Kuninkaan ja Hermusen sukujen sukukirjat, ja viime vuoden loppupuolella painosta putkahti Annikki Hyytiäisen toimittama laaja Luumäen koululaitoksen historia Luumäen opinahjojen historiaa pitäjänkoulusta peruskouluun.

Oletko sinä kiinnostunut oman kotiseutusi historiasta, vai etkö piittaa menneistä? Vastaa viikon verkkokyselyyn ja jätä kommenttisi aiheesta. Kerro, minkälaiset historia-aiheet sinua viehättävät – tai perustele, miksi et vanhoja muistele.

LUUMÄEN LEHTI

toimitus@luumaenlehti.fi Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka