Viikon verkkokysely: Hyväksytkö Eksoten kaavaileman Luumäen hyvinvointiaseman kesäsulun neljän viikon ajaksi?

Eksote on ilmoittanut sulkevansa pienten jäsenkuntiensa hyvinvointiasemat kesäaikaan neljän viikon ajaksi. Eksote perustelee ratkaisua noin 100 000 euron kustannussääntöillä ja

Kunnat toivovat, että matalan kynnyksen palvelut hyvivointiasemilla säilytetään.

Luumäen Lehti

Eksote on ilmoittanut sulkevansa pienten jäsenkuntiensa hyvinvointiasemat kesäaikaan neljän viikon ajaksi. Eksote perustelee ratkaisua noin 100 000 euron kustannussääntöillä ja sillä, että tarve sijaisten palkkaamiseen vähenisi.

Luumäen kunta ei hyväksy Eksoten suunnitelmaa ja vaatii selvitystä sulun vaikutuksista ja vaihtoehdoista sekä sitä koskevasta päätöksenteosta. Kesäsulku toteutettiin jo viime vuonna Rautjärvellä ja Taipalsaarella.

Miten sinä suhdaudut hyvinvointiaseman sulkemiseen kuukauden ajaksi? Vastaa viikon verkkokyselyyn ja jätä aiheesta mielipiteesi. Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.

LUUMÄEN LEHTI

toimitus@luumaenlehti.fi

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka