0

Viikon verkkokysely: Oletko rohjennut ulkoilemaan jäälle?

Asiantuntijat varoittelevat ulkoilijoita luottamasta Etelä-Suomen vesistöjen jään kantavuuteen. Runsas lumipeite on pitänyt järvet pitkään lämpiminä eikä lumen alle muodostunut jää ole luotettavaa. Tilanne kuitenkin vaihtelee ja esimerkiksi talven pilkkikilpailut on jo käynnistetty Kaakkois-Suomessa. Kivijärven rantamiakin kiertelee jo hiihtolatuja.

Oletko sinä uskaltautunut jäälle ulkoilemaan? Vastaa viikon verkkokyselyyn ja jätä kommenttisi aiheesta. Tunnetko oman vesistösi tilanteen, entä onko sinulla jäällä liikkuessasi mukana suojavarusteita jään pettämisen varalta?

LUUMÄEN LEHTI
toimitus@luumaenlehti.fi

Oletko jo ulkoillut luonnonjäillä?

 • Ei (78%, 49 ääntä)
 • Kyllä (22%, 14 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 63

Loading ... Loading ...

2 kommenttia aiheesta “Viikon verkkokysely: Oletko rohjennut ulkoilemaan jäälle?

 • 21.1.2021 at 12:27
  Permalink

  Vaimo on kieltänyt ankarasti menemästä jäille , joten täytyy uskoa olla menemättä.

 • 25.1.2021 at 16:22
  Permalink

  Kyllä Kivijärven jäällä olen uskaltanut jo hiihtää rantoja myöten. Nyt plussakelit tekivät siitä mahdotonta tai ainakin epämiellyttävää. Palaisivat nyt pakkaset, että saisi kunnolla lähteä järvelle seikkailemaan. Ei tästä mitään Siperian talvea sitten tainnut tullakaan.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Pitäisikö kuntavaaleja siirtää?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä