Viikon verkkokysely: Pitäisikö koronarokotuksia saada vauhditettua – onko lupailtu tahti liian hidas?

Koronarokotukset on aloitettu valtakunnallisesti, ja ensimmäisinä rokotuksia ovat saaneet ne terveydenhuollon henkilöstöön kuuluvat, jotka ovat tavalla tai toisella tekemisissä koronapotilaiden

(Kuva: kuvituskuva)

Luumäen Lehti

Koronarokotukset on aloitettu valtakunnallisesti, ja ensimmäisinä rokotuksia ovat saaneet ne terveydenhuollon henkilöstöön kuuluvat, jotka ovat tavalla tai toisella tekemisissä koronapotilaiden kanssa. Eksote arvioi pääsevänsä rokottamaan myös ympärivuorokautisen hoivan iäkkäitä asukkaita ja henkilökuntaa tammikuun puolivälissä ja sen jälkeen. Seuraavaksi vuorossa on muu kriittinen sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstö. Sen jälkeen rokotusohjelma etenee yli 80-vuotiaisiin ja sen jälkeen asteittain nuorempiin ikäluokkiin.

Sosiaali- ja terveysministeriö sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) arvioivat tällä hetkellä, että kaikki suomalaiset aikuiset olisi rokotettu loppuvuoteen mennessä.

Mitä sinä olet mieltä koronarokotustahdista, onko se riittävä, vai pitäisikö löytää keinoja nopeuttaa rokotusten antamista? Vastaa viikon verkkokyselyyn ja jätä kommenttisi aiheesta. Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka