0

Kunnanjohtajan valinta Kouvolan arviointipäälliköksi sai lainvoiman – Anne Ukkonen jää vuosilomalle ensi viikosta alkaen

Luumäen kunnanjohtaja Anne Ukkosen valinta Kouvolan kaupungin arviointipäällikön virkaan on saanut lainvoiman. Valinnasta ei tehty valituksia määräaikaan mennessä. Ukkonen on ilmoittanut Kouvolaan ottavansa viran vastaan 1. maaliskuuta alkaen.

Kouvolan kunnanhallitus vahvistaa kunnanvaltuuston päätöksen arviointipäällikön viranhaltijasta kokouksessaan ensi viikon maanantaina 18. tammikuuta. Samana iltana kokoontuva Luumäen kunnanhallitus käsittelee kunnanjohtajan irtisanoutumista ja kunnanjohtajan viran avoimeksi julistamista.

Ukkonen kertoo hoitavansa tehtäväänsä vielä kuluvan viikon ajan ja jäävänsä 18. tammikuuta alkaen vuosilomalle tehtävän vaihtumiseen asti. Hän sanoo kuitenkin tekevänsä vielä joitakin kunnanjohtajan toimenkuvaan liittyviä tehtäviä lomansa aikana.

Kunnanjohtajan sijaisena toimii hallintojohtaja Kaisa Kausto-Uski.

SOILE TANKKA
soile.tankka@luumaenlehti.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Luumäen Lehden ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Oletko jo ulkoillut luonnonjäillä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä