0

Viikon verkkokysely: Kutsuvatko sinua ladut, rinteet tai luistelukentät – kuuluvatko talviurheilulajit harrastusvalikoimaasi?

Talvi antaa heti vuoden alussa parastaan talven ulkolajeista kiinnostuneille. Sääennusteiden perusteella pakkaset ja talviset kelit jatkuvat helmikuulle, joten hiihdon, laskettelun ja luistelun ystäville on luvassa antoisia aikoja.

Viihdytkö sinä talvilajien parissa? Oletko jo kaivanut sukset esiin varastosta ja käynyt kokeilemassa niiden luistoa? Vai kuulutko kenties siihen kansanosaan, joka ei arvosta talvea ja liukkautta missään muodossa? Vastaa viikon verkkokyselyyn ja jätä kommenttisi aiheesta.

LUUMÄEN LEHTI
toimitus@luumaenlehti.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Luumäen Lehden ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

2 kommenttia aiheesta “Viikon verkkokysely: Kutsuvatko sinua ladut, rinteet tai luistelukentät – kuuluvatko talviurheilulajit harrastusvalikoimaasi?

 • 8.1.2021 at 11:27
  Permalink

  Keppien kanssa kävelen ja joskus hiihtelen hissukseen, ja kun en ymmärrä miettiä kilometrejä, kierroksia tai minuutteja, kyseessä ei taidakaan olla urheilu – ihan tavallinen liikunta vaan.

  Reply
 • 11.1.2021 at 15:58
  Permalink

  Ihanaa, että tuli oikea talvi! Kummasti helpottaa sisällä istumisen ahdinkoa, kun pääsee ladulle sivakoimaan. Kroppa tykkää ja pää tuulettuu korona-ahdistuksista.

  Reply

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Oletko jo ulkoillut luonnonjäillä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä