0

Kansalaisopisto siirtää kevätlukukauden alkua helmikuulle – verkkokurssit pidetään ja lasten ja nuorten kuvataidekoulu aloittaa Luumäellä normaalisti

Etelä-Karjalan kansalaisopisto (EKKO) siirtää opintokautensa alkua. Opiston kevätlukukausi alkaa EKKOn tiedotteen mukaan muutamia poikkeuksia lukuunottamatta 1. helmikuuta. Päätös perustuu Eksoten suositukseen etäopetuksen jatkamisesta tammikuun loppuun saakka.
Kevätlukukauden alun siirtäminen ei koske verkkokursseja, lasten ja nuorten taiteen perusopetusta Luumäellä eikä osaa osa suomen kielen intensiivikursseista. Näiden opetus alkaa suunnitellusti tammikuussa viikolla kaksi.

Helmikuusta alkaen opetus järjestetään lähiopetuksena, mikäli se on mahdollista. EKKO kuitenkin valmistautuu tammikuun alkana aloittamaan opetuskauden etäopetuksella, jos suositukset etäopetuksesta jatkuvat vielä helmikuun alussa. Opisto kertoo järjestävänsä opiskelijoille ohjausta verkko-opiskeluun ja tiedottavansa opetuksen toteutustavasta opiskelijoille, kun epidemiatilanne ja viranomaisten linjaukset ovat selvillä.

EKKOn kevään ensimmäinen yleisöluento pidetään 18. tammikuuta verkossa. Aiheena on Kaikki järjestyy! Opi hallitsemaan arjen kaaosta. Opiston kevätnäyttely Lappeenrannassa siirretään myöhempään ajankohtaan 21.–23. toukokuuta. Opiston Luumäen osaston kevätnäyttelyn ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.
Kansalaisopiston lukukausi päättyy 2. toukokuuta, jolloin kurssit ovat täysimittaisia. Talviloma pidetään suunnitellusti viikolla 9. Lisäksi opisto kertoo, että liikunnan kesäkurssien aloitus siirtyy viikolle 18.
EKKOn kursseille ilmoittautuminen on normaalisti käynnissä. Kurssien toteutuminen varmistuu viikkoa ennen alkamispäivää sen mukaan, onko ryhmän osallistujaminimi koossa.

SOILE TANKKA
soile.tankka@luumaenlehti.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Luumäen Lehden ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Oletko jo ulkoillut luonnonjäillä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä