0

Huijari tekeytyi palovaroittimen tarkastajaksi ja veloitti toiminnastaan – pelastusviranomaiset eivät tee tarkastuksia

Taavetissa asuvan vanhuksen kodissa kävi viime viikolla huijari, joka oli esittäytynyt pelastustoimen edustajaksi ja kertonut tekevänsä palovaroitinten tarkastuksia. Hän sai veloitettua palvelustaan pienen maksun.

Palomestari Lasse Vallentinin mukaan pelastusviranomaiset eivät tee palovaroitinten tarkastuksia yksityiskodeissa. Viranomaiset ovat yleensä pukeutuneet virka-asuun ja voivat todistaa henkilöllisyytensä virkakortilla. Lisäksi he yleensä liikkuvat virka-autolla.

Vallentin kertoo saaneensa tiedon tapahtuneesta vanhuksen sukulaiselta ja kehottaneensa heitä tekemään asiasta rikosilmoituksen poliisille.

Pelastuslaitokselta muistutetaan ettei ketään tuntematonta tule päästää sisään ellei hänellä ole esittää virkakorttia ja muita pelastusviranomaisen tunnuksia.

LUUMÄEN LEHTI
toimitus@luumaenlehti.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Luumäen Lehden ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Kommentteja aiheesta “Huijari tekeytyi palovaroittimen tarkastajaksi ja veloitti toiminnastaan – pelastusviranomaiset eivät tee tarkastuksia

  • 6.1.2021 at 18:22
    Permalink

    Ikäihmisten huijarit kiinni ja Siperiaan tuomiolle!

    Reply

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Oletko jo ulkoillut luonnonjäillä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä