Verkkokysely: Pyritkö vuoden vaihtuessa parempaan – onko sinulla tapana tehdä uudenvuodenlupauksia?

Vuoden vaihtuessa on tapana tehdä lupauksia, joiden myötä ihminen lupaa alkavalle vuodelle jotain parempaa: olla kiltimpi, vähentää alkoholin käyttöä tai

Luumäen Lehti

Vuoden vaihtuessa on tapana tehdä lupauksia, joiden myötä ihminen lupaa alkavalle vuodelle jotain parempaa: olla kiltimpi, vähentää alkoholin käyttöä tai luopua tupakoinnista, pudottaa painoa, aloittaa uuden harrastuksen tai ylipäänsä muuttaa elintapojaan. Jotkut onnistuvat, joillekin lupaus tuo vain hetken ilon. Vakaa päätös on kuitenkin hyvä alku elämäntapamuutokselle.

Onko sinulla tapana tehdä uudelle vuodelle lupauksia? Vastaa viikon verkkokyselyyn ja jätä kommenttisi. Kerro, oletko aiemmin onnistunut pitämään lupauksesi, ja minkälaisia lupauksia olet aikeissa tehdä. Vai pidätkö kenties lupauksesi visusti vain omana tietonasi?

LUUMÄEN LEHTI

toimitus@luumaenlehti.fi Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka