0

Verkkokysely: Pyritkö vuoden vaihtuessa parempaan – onko sinulla tapana tehdä uudenvuodenlupauksia?

Vuoden vaihtuessa on tapana tehdä lupauksia, joiden myötä ihminen lupaa alkavalle vuodelle jotain parempaa: olla kiltimpi, vähentää alkoholin käyttöä tai luopua tupakoinnista, pudottaa painoa, aloittaa uuden harrastuksen tai ylipäänsä muuttaa elintapojaan. Jotkut onnistuvat, joillekin lupaus tuo vain hetken ilon. Vakaa päätös on kuitenkin hyvä alku elämäntapamuutokselle.

Onko sinulla tapana tehdä uudelle vuodelle lupauksia? Vastaa viikon verkkokyselyyn ja jätä kommenttisi. Kerro, oletko aiemmin onnistunut pitämään lupauksesi, ja minkälaisia lupauksia olet aikeissa tehdä. Vai pidätkö kenties lupauksesi visusti vain omana tietonasi?

LUUMÄEN LEHTI
toimitus@luumaenlehti.fi

Teetkö hyviä lupauksia uudelle vuodelle?

 • Ei (86%, 83 ääntä)
 • Kyllä (14%, 14 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 97

Loading ... Loading ...

3 kommenttia aiheesta “Verkkokysely: Pyritkö vuoden vaihtuessa parempaan – onko sinulla tapana tehdä uudenvuodenlupauksia?

 • 28.12.2020 at 12:30
  Permalink

  Niin kauan kuin jaksan muistaa niin olen päättänyt aloittaa liikunnan ja laihtua. Joka ikinen vuosi teen saman päätöksen ja niin teen nytkin. Tällä kertaa se pitää myös. Nyt on vakaa aikomus parantaa elämäntavat.

 • 30.12.2020 at 10:02
  Permalink

  Lupaan, etten lupaa mitään.

 • 4.1.2021 at 09:15
  Permalink

  Eikös sitä sanota, että lupaukset on tehty rikottaviksi? Siispä teen, ja rikon. Tinanvalanta ja siihen liittyvät rituaalit jäivät taakse siinä kohtaa, kun ei tinakenkiä enää saanutkaan sulatella ja tulevaa ennustella. Mutta lupauksissa ei ole ympäristömyrkkyjä. Ai mitäkö lupasin? No sitähän ei saa paljastaa.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Oletko jo ulkoillut luonnonjäillä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä