0

Jäähallin yleisövuorot suljettiin koronaviruksen leviämisalueilta tulevilta – koskee muun muassa Kymenlaaksoa

Luumäen kunnan johtoryhmä päätti torstaina 17. joulukuuta, ettei Taavetin jäähallin yleisövuoroille oteta luistelijoita, jotka tulevat koronaviruksen leviämisalueilta. Ratkaisua perustellaan tartuntariskillä.
Koronaviruksen leviämisaluetta on tällä hetkellä muun muassa Kymenlaakson sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymän (Kymsote) alue, johon kuuluvat Hamina, Kotka, Kouvola, Miehikkälä, Pyhtää ja Virolahti.

Jäähallilla ovat edelleen voimassa 7. joulukuuta voimaan astuneet ohjeet, joilla hallin käyttöä on rajattu. Yli 20-vuotiaiden ryhmät on kielletty kokonaan. Alle 20-vuotiaiden harrasteryhmät sallitaan, kun niissä on enintään 20 henkilöä.

Yleisövuorot on suunnattu ensisijaisesti lapsille ja nuorille, ja vuoroilla ei saa olla kerralla yli 20 henkilöä.

Kunta kehottaa toiminnanjärjestäjiä pitämään huolta yleisistä koronaohjeistuksista.

LUUMÄEN LEHTI
toimitus@luumaenlehti.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Luumäen Lehden ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

2 kommenttia aiheesta “Jäähallin yleisövuorot suljettiin koronaviruksen leviämisalueilta tulevilta – koskee muun muassa Kymenlaaksoa

  • 20.12.2020 at 17:10
    Permalink

    Joku pahoitti mielensä kun ei päässytkään luistelemaan ja sitten leimataan porukkaa. Tyypillistä. Kouvolassa parempi halli, joten tuskin kovin moni Luumäelle haluaa tulla. Tilanne Eksotessa yhtä paha.

  • 21.12.2020 at 10:47
    Permalink

    Tämän hetken leviämisalueena Lappeenranta ennemminkin.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Oletko jo ulkoillut luonnonjäillä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä