0

Viikon verkkokysely: Joulu lähestyy, mutta minkälainen joulu – poikkeaako se normaalista?

Jouluaattoon on enää kaksi viikkoa aikaa ja on selvää, että sitä vietetään tänä vuonna koronarajoitusten ja -suositusten vaikuttaessa koko maassa. Onko sinun joulusi tänä vuonna erilainen kuin ennen? Otatko vastaan jouluvieraita tai vierailetko itse perheen tai sukulaisten luona? Jääkö jokin olennainen jouluusi kuuluva perinne tai tapahtuma nyt väliin? Entä onko tilanne vaikuttanut lahjahankintoihisi, käytätkö esimerkiksi aiempaa enemmän verkkokauppoja?

Vastaa viikon verkkokyselyyn ja jätä kommenttisi aiheesta.

LUUMÄEN LEHTI
toimitus@luumaenlehti.fi

Poikkeaako koronajoulusi normaalista joulunvietosta?

 • Ei (64%, 45 ääntä)
 • Kyllä (36%, 25 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 70

Loading ... Loading ...

2 kommenttia aiheesta “Viikon verkkokysely: Joulu lähestyy, mutta minkälainen joulu – poikkeaako se normaalista?

 • 14.12.2020 at 10:33
  Permalink

  Samalla lailla vietämme joulua kuin aina ennenkin, oman perheen kesken, rauhassa ja hyvästä ruuasta nauttien. Ei ole tarvis hössöttää tai matkustaa mihinkään. Joulusauna lämpiää ja sinne ei korona lauteille joukkoon mahdu.

 • 15.12.2020 at 15:55
  Permalink

  Aika moni perinteiseksi käynyt juttu jää väliin nyt. Kauneimmat joululaulut ja kirkossa käynti. Mutta muuten joulu menee kyllä perhepiirissä ihan kuin aina. Lapset ja lapsenlapset tulevat, turvallisin mielin olen kyllä.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Oletko jo ulkoillut luonnonjäillä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä