1

Kirkkoherranvirasto muuntautuu kirpputoriksi – tavaraa otetaan vastaan lahjoituksina ja vapaaehtoiset huolehtivat myynnistä: ”Tarvitsemme muun muassa vaatteitten lajittelijoita, kantajia, korjaajia, sisustajia, myyjiä, kahvin keittäjiä, siivoojia, ”rapsijoita” ja talonmiehiä”

Tämä artikkeli on tilaajillemme.

Tilaajana voit lukea kaikkia digitaalisia sisältöjämme rajattomasti.

Kommentteja aiheesta “Kirkkoherranvirasto muuntautuu kirpputoriksi – tavaraa otetaan vastaan lahjoituksina ja vapaaehtoiset huolehtivat myynnistä: ”Tarvitsemme muun muassa vaatteitten lajittelijoita, kantajia, korjaajia, sisustajia, myyjiä, kahvin keittäjiä, siivoojia, ”rapsijoita” ja talonmiehiä”

  • 21.11.2020 at 09:01
    Permalink

    Aika monta kirppputoria on Taavetissa ihan lehden etusivunjuttuna aikaisemminkin avattu eikä yksikään ole enää toiminnassa. Yksi menestyksen tae saattaisi olla, että laatua ei korvattaisi määrällä – mitä tahansa rojua ja rompetta, josta halutaan päästä eroon, ei huolittaisi myyntiin. Ja jos edes haaveilette laittaa paikan nimeksi ”Seuriksen kirppis”, takaan että touhulla ei ole siunausta, eikä apua ylhäältäkään heru. Näin on kirjoitettu.

    Reply

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Seuraatko striimattuja tapahtumia?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...