0

Voimakkaat tuulet puhaltavat Etelä-Karjalassa – myrsky on jo katkonut sähköjä, sähköyhtiö nosti valmiuttaan

Tänään torstaina Etelä-Karjalan alueella puhaltavat voimakkaat ja myrskyisät tuulet. Aamuyhdeksältä Luumäen alueella oli kymmenkunta yksittäistä sähkötöntä taloutta ja puolilta päivin sähköä vailla oli yli 800 taloutta. Voimakkaimpia puuskia ennustetaan vasta iltapäiväksi.

Kymenlaakson Sähköverkko nostanut valmiuttaan myrskyisän sään vuoksi sekä sähkövikakorjauksiin valmistautumisen että puhelinpalvelun osalta. Yhtiö pyytää tiedotteessaan ilmoittamaan vikapaikoista, esimerkiksi linjoille kaatuneista puista häiriöilmoitusnumeroon 05 778 0222.

Sähkönjakelun tilanneseurannasta Kymenlaakson Sähkön verkkosivuilta voi seurata tilannetta kartalta. Kartta löytyy täältä.

Kymenlaakson Sähkö muistuttaa, ettei sähkölinjoille kaatuneisiin puihin tule itse koskea eikä puita tule omatoimisesti ryhtyä poistamaan sähkölinjan päältä. Myöskään maassa oleviin sähköjohtoihin ei saa koskea hengenvaaran vuoksi. Johdoille kallistuneisiin puihin ja lähellä maata roikkuviin johtimiin tulee pitää 20 metrin varoalue.

SOILE TANKKA
soiletankka@luumaenlehti.fi

Päivitetty 19.11. klo 12.10: Lisätty ajantasainen tieto sähköttömistä talouksista.

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Luumäen Lehden ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Seuraatko striimattuja tapahtumia?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä