Kunnanjohtaja Anne Ukkonen valittiin Kouvolan arviointipäälliköksi

Kouvolan kaupunginvaltuusto valitsi maanantaisessa kokouksessaan Luumäen kunnanjohtaja Anne Ukkosen uudeksi arviointipäällikökseen. Kouvolan henkilöstöjohtaja Päivi Karhu kertoi Kouvolan Sanomille, että valtuuston

Arkistokuva: Kaisa Juntunen

Olli-Pekka Härmä

Kouvolan kaupunginvaltuusto valitsi maanantaisessa kokouksessaan Luumäen kunnanjohtaja Anne Ukkosen uudeksi arviointipäällikökseen.

Kouvolan henkilöstöjohtaja Päivi Karhu kertoi Kouvolan Sanomille, että valtuuston päätös oli yksimielinen ja syntyi mutkattomasti.

Ukkonen perusteli viime viikon Luumäen Lehdessä hakupäätöstään muun muassa sillä, että työn sisältö on hyvin erilainen kuin hänen nykyisessä työssään, ja sitä kautta mielenkiintoinen.

– Arviointipäällikön työnkuva on puhtaasti asiantuntijatehtävä ja sisältää organisaation sisäistä arviointi- ja kehittämistyötä. Se on samantyyppistä työtä, jota tein aikoinaan kiertäessäni Suomen kuntia 12 vuoden ajan kuntakonsulttina, hän kertoo.

Ukkonen on työskennellyt Luumäellä kunnanjohtajana kahdeksan vuotta, ja sitä ennen samassa tehtävässä Suomenniemellä. Hänelle on kertynyt kunnanjohtajan työhistoriaa kaikkiaan 11 vuotta.

Ukkonen totesi viime viikolla, että haluaa odottaa kaupunginvaltuuston päätöksen ja valitusajan, jonka jälkeen edessä on päätös viran vastaanottamisesta.

OLLI-PEKKA HÄRMÄ

olli-pekka.harma@luumaenlehti.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Luumäen Lehden ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka