0

Salpassa valmennetaan yrittäjiä koronan tiimoilta

Etelä-Karjalan Yrittäjät tarjoaa tukea paikallisille yrittäjille koronakriisin takia muuttuneessa toimintaympäristössä. Hotelli Salpassa järjestetään valmennustapahtuma 18. marraskuuta. Maksuttomassa valmennuksessa luvataan osallistujille voimaa ja työkaluja ymmärtää paremmin muuttunutta ja muuttuvaa liiketoimintaympäristöä ja toimia sekä menestyä itse paremmin.
Valmentajina ovat henkinen valmentaja Hanna Ronkainen Taipalsaarelta sekä sähköisen liiketoiminnan ja tuotteistamisen ammattilainen Mika Tonder Ruokolahdelta.
– Tarjolla on laadukkaita valmennuksia ja tietoiskuja paikallisten yrittäjien avuksi ja tueksi koronakriisin myötä muuttuneessa ja edelleen muuttuvassa toimintaympäristössä. Haluamme auttaa yritykset uuteen nousuun, kertoo projektipäällikkö Pasi Toropainen.
Valmennukset toteutetaan Etelä-Karjalan liiton Maakunnan kehittämisrahalla ja ovat osa Uusinajattelijoista Uudistajiksi -hanketta. Niissä noudatetaan virallisten tahojen antamia määräyksiä ja ohjeita tapahtumien järjestämisestä.

 

 

OLLI-PEKKA HÄRMÄ
olli-pekka.harma@luumaenlehti.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Luumäen Lehden ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Seuraatko striimattuja tapahtumia?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä