0

Somettava perhe saa ilmaisen asunnon – kunnan uusi markkinointikampanja pyrkii houkuttamaan Kylähyväseen asukkaita

Latelle luuta ja Liisalle mäkiä. Iskulause löytyy Luumäen kunnan uuden markkinointikampanjan logosta. Uusia asukkaita houkuttava kampanja lähtee liikkeelle räväkästi tarjoamalla yhdelle kuntaan muuttavalle perheelle ilmaisen asunnon vuoden ajaksi. Vastapainoksi edellytetään, että perhe päivittää tuntemuksiaan Luumäellä asumisesta viikoittain kunnan sometileille Instagramissa ja Facebookissa.
Kampanjaa varten on avattu oma domain kylahyvanen.fi, jota hyödynnetään vastaisuudessakin kunnan markkinoinnissa. Nyt Kylähyväseen peräänkuulutetaan ilmaisesta kodista kiinnostuneita ulkopaikkakuntalaisia perheitä, jotka voivat ilmoittautua mukaan tekemällä itsestään esittelyvideon. Kunta valitsee perheen 6. joulukuuta mennessä videolinkin lähettäneiden joukosta.

Valittavalta perheeltä odotetaan somekanaville rehellisiä kuvia ja tekstejä asumisesta Luumäellä. Aiheita ovat esimerkiksi päivähoidon ja koulunkäynnin sujuvuus, harrastusmahdollisuudet, työmatkojen tai etätyön sujuvuus sekä Luumäen viihtyisyys, palvelut ja luonto.
Perheessä tulisi olla päivähoito- tai kouluikäisiä lapsia, vähintään toisella aikuisella tulee olla työpaikka, ja harrastuksiakin heillä toivotaan olevan.
Ilmainen asuminen alkaa tammikuun alussa 2021.

Kuntakampanjan organisoi Luumäen kunta yhdessä kunnan vuokra-asuntoja hallinnoivan Luumäen Asunnot Oy:n kanssa. Perheelle tarjottava asunto valikoituu vuokra-asuntojen joukosta ja siinä otetaan huomioon muun muassa perheen koko ja toiveet asunnon sijaintiin liittyen.

SOILE TANKKA
soile.tankka@luumaenlehti.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Luumäen Lehden ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Kommentteja aiheesta “Somettava perhe saa ilmaisen asunnon – kunnan uusi markkinointikampanja pyrkii houkuttamaan Kylähyväseen asukkaita

  • 15.11.2020 at 08:32
    Permalink

    Luumäelle ehkä muuttaisi porukkaa jos olisi minne muuttaa. Maaseudulle ei pääse asumaan ja se kuuluisa järvenrantakin pidetään ”varattuna” asumattomilla taloilla tai myymättömällä maalla. Kunnalla kaksi heinäistä ruskeavetistä suorantaa myynnissä kovaan hintaan. Sitä miksi maaseutukuntaan muutetaan ei Luumäeltä saa. Osa asukkaista pitää siitä huolen.

    Reply

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Seuraatko striimattuja tapahtumia?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä