Viikon verkkokysely: Oletko mukana hirviporukassa?

Luumäen metsissä on ollut etenkin viikonloppuisin vilskettä, kun hirviporukat ovat lähteneet perinteiseen hirvijahtiin. Luumäen Riistanhoitoyhdistyksen alueella on lupa käyttää tällä

(Kuva: Jari Asikainen)

Luumäen Lehti

Luumäen metsissä on ollut etenkin viikonloppuisin vilskettä, kun hirviporukat ovat lähteneet perinteiseen hirvijahtiin. Luumäen Riistanhoitoyhdistyksen alueella on lupa käyttää tällä kaudella 177 hirvenpyyntilupaa. Yksi lupa oikeuttaa metsästämään yhden aikuisen hirven tai kaksi vasaa.

Hirvenmetsästys on monella kylällä perinne, johon osallistuu eri-ikäisiä eri tehtävissä – aseen kanssa, ajoketjussa tai vaikkapa hirvisopan keittäjänä. Kuulutko sinä heihin? Vastaa viikon verkkokyselyyn ja jätä kommenttisi aiheesta. Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka