0

Luumäen Osuuspankin uudeksi toimitusjohtajaksi valittiin Markku Niskanen: ”OP Luumäki on hyvin hoidettu pankki”

Luumäen Osuuspankin hallintoneuvosto valitsi keskiviikkoiltana pitämässään kokouksessa hallituksen esityksen mukaisesti pankin uudeksi toimitusjohtajaksi Markku Niskasen. Niskanen on työskennellyt OP Ryhmän palveluksessa vuodesta 1981 alkaen, ja toimitusjohtajan tehtävässä seitsemän vuotta. Niskanen toimi vuodesta 2014 kuluvan vuoden syyskuun loppuun Pohjois-Savossa sijaitsevan OP Vesannon toimitusjohtajana.

– Otan innostuneena vastaa uuden tehtävän Luumäellä. OP Luumäki on hyvin hoidettu pankki, Niskanen sanoo tiedotteessa.
– Menneisyys ei ole kuitenkaan tae tulevaisuudesta, vaan sen eteen tulee tehdä jatkossakin kovasti töitä. Tämä edellyttää innostuneisuutta ja sitoutumista työhön ja toimintaympäristöön. Työtä tehdään yhdessä henkilökunnan kanssa, jota hallinto tukee, Niskanen toteaa.

Niskanen aloittaa tehtävässään 1. joulukuuta. Siihen asti vt. toimitusjohtajana jatkaa Leo-Petteri Nevalainen.

LUUMÄEN LEHTI
toimitus@luumaenlehti.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Luumäen Lehden ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

4 kommenttia aiheesta “Luumäen Osuuspankin uudeksi toimitusjohtajaksi valittiin Markku Niskanen: ”OP Luumäki on hyvin hoidettu pankki”

 • 12.11.2020 at 15:32
  Permalink

  Toivottavasti Osuuspankki palaa juurilleen hairahtaneelta polultaan. Asiakas on tärkein, myös heidän mielipiteitään on kuultava.

  Reply
 • 12.11.2020 at 16:20
  Permalink

  https://www.op.fi/web/op-vesanto/-/op-vesannon-toimitusjohtaja-vaihtuu

  AJANKOHTAISTA
  8.8.2020 KLO 09:00
  OP Vesannon toimitusjohtaja vaihtuu
  Vesannon Osuuspankin toimitusjohtaja Markku Niskanen eroaa pankin palveluksesta 30. syyskuuta 2020 siirtyäkseen uusiin haasteisiin.

  Erosta on sovittu hallituksen ja toimitusjohtajan kesken, ja pankin hallintoneuvosto on hyväksynyt toimitusjohtajan eron kokouksessaan 7. elokuuta 2020. Niskanen on toiminut OP Vesannon toimitusjohtajana vuodesta 2014.

  Niskasen seuraajasta päätetään myöhemmin.

  Suunnitelmat Vesannon Osuuspankin yhdistymisestä Nilakan Seudun Osuuspankkiin etenevät sovitusti, eikä toimitusjohtajan erolla ole siihen vaikutusta.

  Lisätiedot: Hallituksen puheenjohtaja Pentti Toikkanen puh. 0400 974 568

  Reply
 • 14.11.2020 at 01:52
  Permalink

  Pajonkos siellä sitä henkilökuntaa olikaan? 3+tj? Kovilla ovat, yksi ainut konttori. Katsotaan kuinka kauan pystyvät pitämään pystyssä? Sääntelymaksut ym muut kulut nousee niin korkeaksi että varmasti on vaikeaa ja kallista. Olisitte nyt vaan liittyneet Etelä-Karjalaan, mutta ei ämpyillä pitää. No sen maksavat asiakkaat palvelumaksuissaan ja lainojen koroissa.

  Reply
 • 14.11.2020 at 21:44
  Permalink

  Netin kautta saa lainat ja muut, ihan ilman Luumäen Osuuspankkia.

  Reply

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Seuraatko striimattuja tapahtumia?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä