0

Viikon verkkokysely: Kiinnostavatko verotiedot?

Tiistain uutisotsikoita hallitsivat viime vuoden verotiedot. Keskustelua herätti tänä vuonna erityisesti verotietojen julkisuus, sillä osa paljon tienaavista on voinut pyytää nimensä poistamista listoilta. Kansalliseksi kateuspäiväksikin tituleerattu päivä herättää monenlaisia tunteita. Toisten mielestä muiden tienaaminen ei kuulu ulkopuolisille. Toiset taas näkevät tietojen julkisuudella olevan monia hyviä puolia: verotietojen julkisuus katsotaan osoitukseksi yhteiskunnan läpinäkyvyydestä.
Miten on, kiinnostavatko verotiedot? Vastaa kyselyyn ja kommentoi.

Kiinnostavatko verotiedot?

 • Ei (77%, 54 ääntä)
 • Kyllä (23%, 16 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 70

Loading ... Loading ...

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Luumäen Lehden ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

 

7 kommenttia aiheesta “Viikon verkkokysely: Kiinnostavatko verotiedot?

 • 4.11.2020 at 10:54
  Permalink

  Verotietojen tirkistely on nykyisin turvallisuusuhka, emme asu lintukodossa nykyisin.

 • 4.11.2020 at 22:26
  Permalink

  Miten tuollainen retosteluviihde olisi muka kehittävää…?

 • 5.11.2020 at 10:22
  Permalink

  Mielestäni verotietojen julkisuudessa ei ole kyse tirkistelystä. On hyvä kun verotiedot ovat julkisia, parantaa oikeudenmukaisuutta ja tasapuolisuutta!

 • 5.11.2020 at 21:03
  Permalink

  Ruokkii vain tätä otetaan muilta vaan lisää ja siirretään minulle -ajattelua. Ihmiset tekevät valintoja, menevät vaikkapa huonostipalkatuille aloille tai lyövät koulutuksen laimin. Joku opiskelee korkealle tai ottaa isoja riskejä ja saa ehkäpä toimivan yrityksen. ja siitä ollaan heti repimässä paloja,otetaan rikkailta. Jokaisen kannattaisi keskittyä omiin tulonmuodostumismahdollisuuksiinsa.

 • 9.11.2020 at 12:09
  Permalink

  Harva sitä ääneen tunnustaa, mutta kyllähän tuo juoruluettelo vetoaa ihan ihmisen alimpiin tunteisiin, kuten uteliaisuuteen naapurin tienesteistä. Eikä siinä ole mitään vikaa, onpahan pientä viihdettä sitäkin kautta tarjolla muuten niin ankeisiin aikoihin. Ja kateushan se on tässä maassa muutenkin kantava voima.

 • 11.11.2020 at 09:15
  Permalink

  Puoli hupia on poissa, kun raharikkaat saavat päättää itse laittavatko tiedot esille vai ei. On se kumma juttu, että mitä ennemmän sitä rahaa virtaa sisään, sitä salaisemmaksi koko homma käy. Liekö jotain salailtavaa, menevätköhän ne piilotellut rahat johonkin Caymansaarten pankkeihin?

Comments are closed.

Viikon kysymys

Oletko jo ulkoillut luonnonjäillä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä