Viikon verkkokysely: Joko kesäkumit vaihtuivat talvirenkaisiin?

Suomessa otettiin kesällä käyttöön uusi tieliikennelaki, jonka myötä myös auton talvirenkaiden käyttöpakkoon tuli muutoksia. Nyt talvirenkaiden käyttöpakko sidotaan keliin, kun

Luumäen Lehti

Suomessa otettiin kesällä käyttöön uusi tieliikennelaki, jonka myötä myös auton talvirenkaiden käyttöpakkoon tuli muutoksia. Nyt talvirenkaiden käyttöpakko sidotaan keliin, kun aiemmin talvirenkaita on täytynyt käyttää yksiselitteisesti joulukuun alusta helmikuun loppuun.

Uuden lain mukaan talvirenkaita on käytettävä marraskuun alusta maaliskuun loppuun, jos sää tai keli sitä edellyttää. Nastarenkaita saa käyttää marraskuun alusta maaliskuun loppuun, mutta myös muulloin, jos sää tai keli sitä edellyttää.

Oletko sinä vaihtanut jo autoosi talvirenkaat? Vastaa viikon verkkokyselyyn ja jätä samalla kommenttisi aiheesta. Miksi vaihdoit, tai miksi vielä odottelet? Pidätkö uutta lakia kelijoustoineen aiempaa selkeämpänä, vai koetko, että ehdoton talvirenkaiden pakko olisi parempi?

LUUMÄEN LEHTI

toimitus@luumaenlehti.fi Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka