Viikon verkkokysely: Kuuluuko ruokavalioosi eläinperäistä ravintoa, vai nautitko ainoastaan kasvikunnan tuotteita?

Luumäen Lehdessä on julkaistu kaksi kirjoitusta, joista toisessa puolletaan kasvisruokavaliota, ja toisessa taas perustellaan eläintaloutta. Deria Kurkanin kasvissyöntiä käsittelevän kolumnin

Luumäen Lehti

Luumäen Lehdessä on julkaistu kaksi kirjoitusta, joista toisessa puolletaan kasvisruokavaliota, ja toisessa taas perustellaan eläintaloutta. Deria Kurkanin kasvissyöntiä käsittelevän kolumnin voi lukea täältä ja Jussi Nurkan eläintaloutta koskevan mielipidekirjoituksen täältä.

Aihe jakaa laajasti mielipiteitä, mutta viikon kysymys on yksinkertainen: Syötkö sinä eläinperäisiä tuotteita? Oletko lihan ystävä, vai tiukasti kasvisruokavaliolla? Oletko kenties rajannut osan eläinkunnan tuotteista ruokavaliosi ulkopuolelle? Vastaa kysymykseen ja jätä samalla kommenttisi aiheesta. Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka