Viikon verkkokysely: Joko nyt suojaat kasvosi maskilla?

Jos jokin tällä hetkellä koronatilanteessa erityisesti puhuttaa, niin kasvomaskit. Tai tarkemmin ottaen niiden käyttö. Kun Luumäen Lehti kysyi elokuun alussa

Vahva maskisuositus kaikissa yleisissä tiloissa on edelleen voimassa ja jatkunee myös tammikuussa. (Kuva: kuvituskuva)

Luumäen Lehti

Jos jokin tällä hetkellä koronatilanteessa erityisesti puhuttaa, niin kasvomaskit. Tai tarkemmin ottaen niiden käyttö. Kun Luumäen Lehti kysyi elokuun alussa edellisen kerran maskien käytöstä, niin tuolloin vielä puolet (51 %) ilmoitti, ettei aio kasvojaan suojata. Sittemmin tilanne on muuttunut. Viranomaiset ja myös muut toimijat ovat antaneet suosituksia ja lisäksi sosiaalinen paine maskien käyttöön on kahden kuukauden aikana kasvanut. Maskeja näkyy katukuvassakin koko ajan enemmän.

Käytätkö siis kasvomaskia vai et? Jos käytät, niin millaisissa tilanteissa? Vastaa kyselyymme ja kommentoi. Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Luumäen Lehden ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka